Invigning Kista Världsmusikfestival 2024

Datum: Fredag 25 oktober
Tid:  start kl. 17:00 på Kista torg,
Längd: 17.00 – 19:00 Plats: Kista torg, galleria och bibliotek (scenen)
Fri entré

 

Varmt välkomna till en festlig invigning av Kista Världsmusikfestival 2024 med eldkonsert, artistframträdanden, tal och mingel!

Gör dig redo för ett oförglömligt evenemang som kommer att sätta hjärtat i ditt samhälle i brand! Den 25 oktober är det äntligen dags att slå upp portarna till Kista världsmusikfestival 2024 och vi välkomnar dig till en härlig kväll fylld av kultur, kreativitet och gemenskap.

Stig in i den pulserande atmosfären i Kista torg, Kista galleria och bibliotek, där vi tillsammans ska fira kulturens mångfald och rikedom. Med stolthet presenterar vi Teater Sláva, som kommer att trollbinda oss med sina framträdanden och ta oss med på en färgstark resa tillsammans med flera artister som framför eldshow, akrobatik, sång, dans och musik.

Men det är inte allt – du är den viktigaste delen av festen! Vi välkomnar dig att vara med och skapa magiska ögonblick genom att delta i tal, mingel och interaktiva aktiviteter. Detta är en chans för dig att träffa likasinnade människor, dela dina egna erfarenheter och knyta starka band över kulturella gränser.

Så sprid ordet, bjud in dina vänner och familj, och ta med dig ett öppet sinne och ett leende på läpparna. Tillsammans skapar vi en kväll att minnas på Kista världsmusikfestival 2024 – där vi hyllar kulturen och låter musiken förena oss alla! Vi ses där!

Medverkande artister uppdateras löpande här:

Eldkonsert med Teater Sláva
Teater Slávas eldkonsert är en suggestiv väv av eldpoesi, sång, järnlurar och rytmer. Den spelas på Kista torg där folk kan samlas för att låta eldens magi ge ny energi.
I en dramatisk konsert möter publiken ett urval av dem i ett poetiskt, varierat flöde. Med röst och rörelse fungerar Teater Slávas erfarna ensemble som en kropp som med sitt säregna sound ger publiken gåshud när rösterna rasar mellan viskande och vrål. I en associativ, visuell värld där varje person har plats att skapa sin egen berättelse kring livet, kärleken och döden.

Konserten arrangeras av Farhang förening i samarbete med Kista Bibliotek, Kista Galleria & Järva stadsdelsförvaltning.